PERHATIAN: Adakah anda menghadapi masalah:

Gigi Kuning? Malu nak Senyum?
Gigi anda Berkarat? Anda seorang
 Perokok?

Apa susah, pergi jelah klinik gigi, buat rawatan, terus putih serta merta!

Jom berpijak pada realiti, KOS RAWATAN tersebut boleh mencecah sehingga RM500 ke RM700!

Hakikatnya, hanya orang yang berkemampuan sahaja yang mampu untuk 

mendapatkan rawatan yang MAHAL tu!






Sebuah teknologi yang disokong penuh oleh
Dr. Harvey Silverman. (DMD / FASDA / FABAD)
Serta telah dipuji berkesan oleh Shandi Finnessey (Miss USA 2004)




Ciri-ciri Produk?



Kenapa Perlu Cuba?



Pakej Yang Bakal Anda Dapat



Jom Tengok Hasilnya...

Sebenarnya malu sangat-sangat nak tunjuk testimoni ni, tetapi apakan daya, Ana penjual dan customer mesti nak tahu hasil penggunaan. Ini gambar gigi Ana sendiri yang guna berselang-selang sebab terlalu sibuk dan tak sempat nak menggigit.

Huhu, okey boleh tengok la perbezaan warna gigi Ana ni, walaupun tak cantik, hanya nak beritahu produk ni berkesan ke tak. Ana ambil gambar di tempat sama. Ana tak edit langsung, cuma crop sahaja. Jual biar jujurkan?..Itu yang Ana nak terangkan pada semua customer Ana.

Item received on 7th Jan 2013. My teeth looks whiter and cleaner after 2 days using it. Been using it intensiveliy for 30 minutes every day. The best thing is that you could see the apparent result after using it for the first time.

Els Son

Saya telah cuba produk ini dan kesannya tidak mengecewakan. Barang yang ditempah cuma ambil masa 2 hari saja untuk sampai ke tangan saya. Kepada yang belum mencuba, CUBALAH SEKARANG.

Tak rugi mencuba tapi berbaloi-baloi...

Rohana Jusoh

Seriuously memang dah lama cari produk putih gigi ni. Maklumlah saya ini anak dara, malulah gigi tak berapa putih ni. Suatu hari tu ternampak iklan "Gigi Putih Berseri Dalam 5 Hari" di wall facebook. Apa lagi, terus LIKE dan terus SMS nombor kupon dan bank-in terus duit.

Alhamdulillah produk dah sampai semalam kemudian terus guna. Selepas 30 minit dah ada nampak perbezaan pada gigi. Baru hari pertama guna, Yeyy! Hebat sangat!

Gigi lebih cerah sikitlah dari sebelum ini. Mama saya cakap, WOW baguslah! Teruskan mengguna! Baru sehari dah nampak kesan. Memang tak menyesal beli!

Fatihah Najwa



Cara Penggunaan



Langkah Anda Sekarang!!

Sebagai tanda terima kasih kerana membaca artikel ini, anda layak untuk mendapatkan DISKAUN sehingga 70%!

Syaratnya mudah, cuma SMS kod kupon:


Kod Kupon Anda:

WTM3

Sila SMS Kod Kupon ini ke:

012 684 8063

Harga biasa: RM139.99

Tapi dengan Kod Kupon ini, anda dapat:

1- Harga diskaun RM40 sahaja.

2- Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia!

3- Kupon ini SAH untuk PEMBELIAN MINGGU INI SAHAJA!